Juridisch advies nodig? Bel Van Toer-Advies via 06 186 80 957

Van Toer Juridisch Advies

Het gezicht achter Van Toer-Advies is Christian van Toer. Hij studeerde af aan de Universiteit van Utrecht en behaalde hier zijn Mr. titel (Nederlands recht) alsmede zijn Drs. titel (Economie).

Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het Arbeidsrecht, het Sociaal Zekerheidsrecht en het Contractenrecht. Recht dat actueel is en blijft en dat continu aan verandering onderhevig is.

Missie

Vanuit de visie dat het Recht voor een ieder toegankelijk moet zijn, biedt Van Toer- Advies zijn diensten aan tegen een transparant en realistisch tarief.

 

Uw belangen

Veel mensen, werknemers, hebben een rechtsbijstandverzekering en/of zijn lid van een vakbond. Of uw belangen bij deze instanties gewaarborgd zijn, kan niet objectief worden vastgesteld. Feit is dat verzekeraars een commercieel belang hebben en dat de premie de inkomstenbron vormt. Te veel werk voor een reeds betaalde premie is niet het belang van de verzekeraar.

Van Toer- Advies biedt op een laagdrempelige wijze kwaliteit en staat voor uw belang. Zowel in de sfeer van de Arbeidsovereenkomst, als ook op het gebied van het Contractenrecht. Van Advies tot Conflict. Ik ben er voor u. Zonder Concessies.

 

Christian van Toer

Christian van Toer juridisch advies Arkel

“Elke (ex-)werknemer moet weten wat zijn of haar rechten zijn en zich juridisch kunnen laten adviseren en bijstaan.”

Stel uw vraag aan Christian

Of bel 06 186 80 957.

Back to Top